Renault Zoe lease

De Renault Zoe is een perfecte compacte auto én elektrisch! Kortom, wilt u milieuvriendelijk, stil en schoon auto rijden, dan is de Zoe het helemaal. Deze nieuwe Renault wordt standaard uitgerust met een automatische versnellingsbak die een snelle acceleratie biedt. Verder heeft de Zoe een elektronisch geregelde airconditioning voor een perfect binnenklimaat. Met de speciale ECO-modus wordt het stroomverbruik van de airco beperkt om de actieradius te vergroten!

Renault Zoe lease voor de mvo’er

Bij de maatschappelijk verantwoorde ondernemer hoort natuurlijk ook een auto die zo weinig mogelijk milieubelastend is. Bij de Renault Zoe is aan alles gedacht. Een groot scala van voorzieningen om het rijden zo aangenaam mogelijk te maken, en dat op een verantwoorde manier. Deze elektrische auto biedt uitzonderlijke innovaties op het gebied van technologie, de nieuwe Z.E. 40-batterij is daar een voorbeeld van. Met een actieradius van 300 km en stil rijgenot staat de Renault Zoe hoog op de ladder van elektrische auto’s.

Ingebouwde batterij maakt de Renault Zoe zeer veilig

De batterij in de Renault Zoe is speciaal in de bodem ingebouwd om deze te beschermen tegen beschadigingen en botsingen. Bovendien is de Zoe uitgerust met een uitgekiend navigatiesysteem dat voor u de zuinigste route kiest en laadpunten onderweg zoekt.

Renault Zoe van alle gemakken voorzien

U kunt kiezen uit accessoires die de auto compleet maken, zoals portierdrempels, armsteun voorin met een luxe uitstraling en ruimte voor het opbergen van spullen. Geen publiek oplaadpunt in de buurt? Overal is aan gedacht. Want aan boord vindt u een laadkabel voor incidenteel gebruik van 6,5 meter.

Reclame rijden met Renault Zoe lease

U kunt uw leasebedrag nog aantrekkelijker maken door gebruik te maken van onze optie reclame rijden. U rijdt de auto met ons logo en bent al gauw minimaal 50 euro per maand goedkoper uit. Nieuwsgierig naar de Renault Zoe en de mogelijkheden? Wij leggen u graag uit wat de voordelen zijn. 

Total Car Lease

Betaal niet te veel voor uw leaseauto. Kies voor één van de aanbiedingen van Total Car Lease.

Neem contact op

Lease een Renault Zoe

Wilt u graag op korte termijn kunnen rijden in uw nieuwe lease auto?

Lease vandaag

Heeft u een vraag?

Mark helpt u graag verder! Bel naar 0546 - 72 99 99 of mail naar info@totalcarlease.nl.