Volvo leasen

Wie gaat voor ongeëvenaarde comfort en veiligheid, zit bij Volvo wel goed. De Zweedse autofabrikant gooit op dit moment hoge ogen met de Volvo V40, S60 en S80, die hun weg naar de zakelijke leaserijder absoluut weten te vinden. Representatieve leaseauto's met aandacht voor de automobilist. Daarnaast heeft Volvo de laatste jaren steeds meer aandacht voor het milieu. De hybride Volvo V60 kan dankzij een slim inkoopbeleid uit voorraad worden geleverd met slechts 7% bijtelling!

Volvo leaseauto samenstellen

Bij Total Car Lease heeft u de mogelijkheid uw Volvo leaseauto volledig zelf samenstellen. De keuzes in opties en accessoires is ongelimiteerd en net zo uitgebreid als bij de merkdealer. Vraag een offerte aan voor de uitvoering van uw keuze en wij gaan voor u aan de slag met een op maat gemaakt voorstel. Liever de standaarduitvoering rijden? Dat kan uiteraard ook. U kunt al bij Total Car Lease terecht voor zakelijke full-operational lease vanaf 24 maanden.

Goedkope Volvo leasen

Elke maand selecteert Total Car Lease enkele modellen die worden aangeboden tegen een extra gunstig actietarief. De lease aanbiedingen zijn vanuit voorraad leverbaar en dus ook erg interessant wanneer de levertijd voor u van belang is. Volvo is meestal goed vertegenwoordigd in onze aanbiedingen. Is de prijs voor u belangrijker dan de uitvoering, neem dan zeker een kijkje.

» Lease aanbiedingen

Overige leasevormen

Behalve voor zakelijke full-operational lease met een looptijd van 2 tot 5 jaar kunt u ook bij Total Car Lease terecht voor financial lease, zakelijke shortlease en privé lease. We doen u graag een passend voorstel op maat.