Volkswagen Polo lease

De Volkswagen Polo is dé perfecte lease auto als u gaat voor praktisch, veilig, comfortabel en pittig. De degelijke Volkswagenkwaliteit laat u immers nooit in de steek. En met de uitgebreide opties vindt u altijd de Polo die bij u past!

Volkswagen Polo leasen zonder extra kosten

Alle kosten voor uw Volkswagen Polo zijn inbegrepen in uw maandtarief. Denk daarbij aan wegenbelasting, verzekeringen, rente en afschrijving. Maar ook banden en onderhoud zijn inbegrepen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Dat is full-operational lease à la Total Car Lease!

Uw eigen VW Polo op maat

Op deze website vindt u tal van opties om de Volkswagen Polo echt úw auto te maken. Dat gaat verder dan het kiezen van een mooie kleur of fraaie velgen. U kunt de auto geheel customizen naar uw wens. Met airco, laksoort, bekleding, infotainment, stoelverwarming, armsteunen, trekhaak, etc. etc. Bent u een sportief type? Dan is een extra dakspoiler wellicht interessant voor u. En wat te denken van een mooie chroom sierlijst op de achterklep? Binnenkort op vakantie? Kies dan voor een van de bagageboxen of stevige fietsdragers. Kortom, hoe u de Volkswagen polo ook gaat gebruiken, er is er altijd een samen te stellen die past bij u.

Volkswagen Polo: leasen bij Total Car Lease

Als u een Volkswagen Polo least bij Total Car Lease laten we niets aan het toeval over. We adviseren u graag over de voor u geschikte leaseconstructie. U mag rekenen op heldere afspraken en een vlotte afhandeling. Uw auto wordt snel geleverd en u kunt ons altijd bereiken voor vragen en opmerkingen.

Meer weten over het leasen van een Volkswagen Polo?

We zijn benieuwd of na het lezen van deze informatie alles duidelijk voor u is. Heeft u nog vragen, bel of mail ons dan gerust. Of kom langs voor een persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte. Onze adviseurs helpen u graag. Rijdt u binnenkort ook in een nieuwe Volkswagen Polo lease auto?

Total Car Lease

Betaal niet te veel voor uw leaseauto. Kies voor één van de aanbiedingen van Total Car Lease.

Neem contact op

Lease een Volkswagen Polo

Wilt u graag op korte termijn kunnen rijden in uw nieuwe lease auto?

Lease vandaag

Anderen bekeken ook 

Citroen C3 Ford Fiesta | Peugeot 208 | Renault Clio | Mini Cooper | Renault Zoe