Volkswagen Golf lease

Als u gaat voor een Volkswagen Golf lease auto, dan heeft u de keuze uit maar liefst 100 modellen. Tel daar de hoeveel opties en kleuren bij en de kans dat u exact dezelfde auto tegenkomt, wordt wel heel erg klein. 
De VW Golf is dan ook niet voor niets een populaire lease auto, voor zowel zakelijk als privégebruik. De Volkswagen staat garant voor robuustheid, betrouwbaarheid en is dankzij de diverse airbags – veelal ook aan de zijkant en op kniehoogte - voor alle passagiers uiterst veilig. 

Volkswagen Golf lease optiepakketten

Maak uw keuze uit de verschillende optiepakketten. Zo is het zogeheten ‘Ambiente’ pakket erg populair. Want hiermee kiest u – tegen een geringe meerprijs – voor extra comfort en een luxe uitstraling. Denk daarbij aan o.a. LED leeslampjes, verlichting in de voetenruimte voor en instaplijsten in edelstaal. De deurgrepen en deurarmsteunen zijn bovendien verlicht. 

De opties voor uw Volkswagen Golf lease

Uit de ruime mogelijkheden in soorten banden en velgen vindt u zeker een optie die bij u past. Zo zijn er o.a. verschillende lichtmetalen zomersets in uiteenlopende maten. Een navigatiesysteem is in veel gevallen standaard, evenals ABS en centrale deurvergrendeling. Staat uw auto vaak buiten? Gun u zelf dan een verwarmbare voorruit! De achteruitrijcamera kan u behoeden voor kleine en grote ongelukken. Nog makkelijker? Kies dan voor de Park Assist en de auto parkeert geheel zelfstandig, zowel achteruit als in ‘file’. Zoals gezegd, de Volkswagen Golf is een populaire lease auto. Daarom is een diefstalalarm misschien geen verkeerde keuze. 

Snel beschikken over uw Volkswagen Golf lease?

Wilt u graag op korte termijn kunnen rijden in uw nieuwe lease auto? Maandelijks selecteren we bij Total Car Lease enkele actiemodellen uit onze voorraad. Deze zijn extra scherp geprijsd. Informeer naar de mogelijkheden.
Meer weten over een Volkswagen Golf lease auto of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op. 

Total Car Lease

Betaal niet te veel voor uw leaseauto. Kies voor één van de aanbiedingen van Total Car Lease.

Neem contact op

Lease een Volkswagen Golf

Wilt u graag op korte termijn kunnen rijden in uw nieuwe lease auto?

Lease vandaag