Volkswagen lease

Zoekt u een betrouwbare kwaliteitsauto, die veel comfort biedt én een zakelijke uitstraling heeft? Dan is Volkswagen de juiste keuze voor u. Het Duitse Volkswagen gooide de laatste tijd hoge ogen met de Volkswagen Golf GTE en Volkswagen Passat Variant GTE; twee hybride auto's waarmee u ook zakelijk erg goed voor de dag komt. Dankzij slim inkoopbeleid kunnen we u de VW Golf GTE zelfs nog leveren met de 15% bijtelling! Daarnaast kunt u uiteraard ook voor andere modellen zoals de Volkswagen GolfVolkswagen Polo en de Volkswagen Tiquan bij ons terecht.

VW leaseauto zelf samenstellen

Total Car Lease biedt u de unieke mogelijkheid uw Volkswagen leaseauto volledig zelf samen te stellen. U kiest het model en de uitvoering van uw keuze, en selecteert de gewenste looptijd en kilometrage. Vervolgens is uw keuze in opties en accessoires net zo uitgebreid als bij de merkdealer. Vraag een offerte aan en we gaan voor u aan de slag met een op maat gemaakt voorstel voor full-operational lease van precies de uitvoering die u voor ogen heeft. 

Beetle cabrio

Volkswagen Beetle cabrio

Vanaf€ 468p/m

2 uitvoeringen tonen Auto samenstellen

Beetle Dune cabrio

Volkswagen Beetle Dune cabrio

Vanaf€ 520p/m

4 uitvoeringen tonen Auto samenstellen

Caddy combi maxi

Volkswagen Caddy combi maxi

Vanaf€ 427p/m

13 uitvoeringen tonen Auto samenstellen

Golf Sportsvan

Volkswagen Golf Sportsvan

Vanaf€ 356p/m

23 uitvoeringen tonen Auto samenstellen

Golf variant

Volkswagen Golf variant

Vanaf€ 356p/m

44 uitvoeringen tonen Auto samenstellen

Passat variant

Volkswagen Passat variant

Vanaf€ 478p/m

39 uitvoeringen tonen Auto samenstellen

Tiguan Allspace

Vanaf€ 658p/m

19 uitvoeringen tonen Auto samenstellen

Goedkoop Volkswagen leasen

Total Car Lease selecteert elke maand enkele auto's die vanuit voorraad worden aangeboden tegen een extra gunstig actietarief. Zijn een snelle levering en een lage prijs voor u belangrijker dan de exacte uitvoering? Bekijk dan zeker ook onze lease aanbiedingen. Doorlopend vindt u daar diverse Volkswagen auto's.

» Lease aanbiedingen

Meer leasevormen van Total Car Lease

Bent u niet op zoek naar zakelijke full-operational lease? Total Car Lease biedt u ook diverse andere leasevormen. Voor zakelijke leaserijders bieden we naast zelf samenstellen en voorraadauto's ook keuze uit financial lease en kortlopende shortlease-contracten. Ook particulieren helpen we graag aan een passend voorstel voor de Volkswagen van hun keuze met onze private lease.