Subaru leasen

Deze Japanse fabrikant levert naast sportwagens ook modellen geschikt voor zakelijk- en privégebruik. Subaru produceert al meer dan zestig jaar voertuigen en is uitgegroeid tot een merk wat wereldwijd bekend en populair is. De sportieve, dynamische modellen zijn zuinig, innovatief, revolutionair maar bovenal uiterst comfortabel. De hoogwaardige kwaliteit van Subaru zorgt voor zeer tevreden klanten, wereldwijd. Met recht zijn de modellen van Subaru populair onder autoliefhebbers.

Stel uw Subaru geheel zelf samen

Total Car Lease biedt haar klanten de mogelijk om de ideale leaseauto geheel zelf samen te stellen. Met de aantrekkelijke leasecontracten kunt u uw auto voorzien van een speciale uitrusting of, bijvoorbeeld, een speciaal interieur. U rijdt al in een Subaru met een leasecontract dat een looptijd heeft van 24 tot 60 maanden.

Goedkoop leasen

Wilt u profiteren van de beste lease-prijzen? Bent u op zoek naar de nieuwste modellen met een lage bijtelling tegen de beste prijs? Kijk dan eens tussen al onze lease acties. U kunt de meest recente modellen rijden voor de laagste leasetarieven, de actie prijzen gelden voor de totale duur van de leaseovereenkomst.

>> Bekijk hier al onze lease acties