Peugeot 5008 Lease

De Peugeot 5008 is een krachtige hightech SUV, met een unieke rijstijl en heeft een elegante belijning. De perfecte lease auto, dus. Standaard heeft deze wagen met hoge zitpositie vele extra’s. Airbags voor de passagiers, Cruise Control, verwarmde spiegels, neerklapbare achterbank en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Een zeer complete auto voor een schappelijke leaseprijs.

45 uitvoeringen Peugeot 5008

Van een 1.2 liter motorinhoud tot en met een 2.0 liter motorinhoud, benzine of diesel, handgeschakeld of automaat. De keuze is reuze. 

Privé lease 

Natuurlijk kunt u als particulier ook een auto leasen. U wilt leasen zonder grote risico’s en natuurlijk voor een aantrekkelijke prijs. Het liefst een eerlijk contract zonder kleine lettertjes, geen gedoe, helder en betrouwbaar. Bij Total Car Lease begrijpen wij dat. Wij bieden u een leasecontract dat precies bij uw situatie past en we zorgen ervoor dat u weet waar u aan toe bent. Dat is wel zo prettig. Onbezorgd rijplezier, dat is waar wij voor staan.

Peugeot 5008 als actiemodel?

Indien u op zoek bent naar de beste prijs hebben wij goed nieuws! Iedere maand selecteren wij een aantal actiemodellen van verschillende merken die tegen extra voordelige prijzen worden aangeboden. Dit actietarief geldt voor de gehele looptijd van uw leasecontract. U kunt op onze website zien welke modellen wij gekozen hebben.

Snelle levering van uw Peugeot 5008 lease

Eenmaal uw keuze gemaakt voor een Peugeot 5008 en het contract getekend, dan kunnen wij ook snel leveren. Wij leveren in heel Nederland. Bij ons betaalt u niet te veel. En zoekt u een ander speciaal model of bepaald merk? Total Car Lease is sterk in elk merk! Zo blijft u altijd mobiel. U kunt via deze website en vrijblijvende offerte opvragen of een afspraak maken voor een oriënterend adviesgesprek. We vertellen u dan graag alles over het leasen van een Peugeot 5008.

Total Car Lease

Betaal niet te veel voor uw leaseauto. Kies voor één van de aanbiedingen van Total Car Lease.

Neem contact op

Lease een Peugeot 5008

Wilt u graag op korte termijn kunnen rijden in uw nieuwe lease auto?

Lease vandaag

Heeft u een vraag?

Mark helpt u graag verder! Bel naar 0546 - 72 99 99 of mail naar info@totalcarlease.nl.

Anderen bekeken ook 

Skoda Kodiaq | Toyota C-HR | Peugeot 3008