Opel Astra lease

Een Opel Astra leasen? Dat kan al vanaf zo’n slordige 300 euro per maand. U kiest dan voor een complete auto in energieklasse A met een lage CO2-uitstoot. Standaard met een airbag voor de passagier, verwarmde spiegels, hoofdsteunen achter en nog veel meer.

Opel Astra lease met opties

Verder zijn er natuurlijk weer tal van opties waaruit u kunt kiezen. Dat varieert van een fraaie metallic lac tot verschillende lichtmetalen velgen. Van winterbanden in verschillende uitvoeringen en merken tot de keuze voor een stevige trekhaak. Ook voor het exterieur en interieur kunt u met de verschillende opties uw Opel geheel inrichten naar uw wens. Extra bagage mee voor bijvoorbeeld een vakantie of zakelijke trip? Met de ruime dakkoffer creëert u in no time een zee van ruimte. En dat maakt de Opel Astra tot een wel zeer multifunctionele gezins- of zakelijke auto.

Voordelige lease constructie voor uw Astra

Er zijn tal van leasevormen op de markt. Total Car Lease selecteerde voor u de meest voordelige en praktische leasecontracten. We adviseren u graag. Daarbij is het voor ons van belang dat we weten of u de auto zakelijk of privé gaat gebruiken. In dat laatste geval is mogelijk een private lease constructie voor u interessant. Bovendien krijgt u niet te maken met een uitgebreide eisenlijst. Want ongeacht uw schadevrije jaren of leeftijd, kunt u uw Opel Astra bij ons leasen. Compleet met bijvoorbeeld een audio-installatie en airconditioning. We vertellen u graag meer over de aantrekkelijke vaste maandbedragen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Meer weten over een Opel Astra lease?

Bent u zich nog aan het oriënteren? Of misschien ziet u zichzelf al rijden in een nieuwe Opel Astra lease auto? Wij ook. Maak gerust een afspraak voor een informatief gesprek en een vrijblijvende offerte.

Total Car Lease

Betaal niet te veel voor uw leaseauto. Kies voor één van de aanbiedingen van Total Car Lease.

Neem contact op

Lease een Opel Astra

Wilt u graag op korte termijn kunnen rijden in uw nieuwe lease auto?

Lease vandaag