Opel leasen

Een Opel leasen staat garant voor een betrouwbaar en comfortabel avontuur. Leasen een Opel, het is de juiste keuze voor u.Een merk met een gedegen imago dat al jarenlang dominant aanwezig is in ons straatbeeld. Opel is misschien niet het meest vooruitstrevende of uitgesproken merk, maar blijft bij in ontwikkelingen, en levert een gevarieerde collectie auto's van hoge kwaliteit. Daar kunt u mee thuis komen! Opel is de afgelopen jaren steeds populairder geworden bij de zakelijke leasers. Lease bijvoorbeeld een Opel Astra en kom stijlvol maar gedegen voor de dag bij uw klant. 

Bij Opel vindt eigenlijk elke automobilist een passende auto. De compacte Opel Corsa is nog altijd populair. Zakelijke leaserijders vinden hun weg naar bijvoorbeeld de Opel Astra en Opel Insignia. 

Stel uw Opel zelf samen

Uniek bij Total Car Lease is onze ongelimiteerde keuze in opties en accessoires. U heeft bij ons dezelfde keuze als bij de merkdealer. Vraag vandaag nog een offerte aan en u bepaalt voor 100% zelf hoe uw Opel wordt afgeleverd! Na ontvangst van uw aanvraag gaan onze medewerkers voor u aan de slag met een op maat gemaakte offerte. Dankzij onze full-operational lease weet u precies welke maandelijkse kosten u kunt verwachten. 

Full-operational lease

Dankzij onze zakelijke full-operational lease weet u precies waar u financieel aan toe bent. U betaalt bij Total Car Lease een vast maandbedrag inclusief alle bijkomende kosten, zoals belasting, verzekering, rente, vrije kilometers per maand en onderhoud door de Opel-dealer. Total Car Lease levert auto's met leasecontracten van 2 tot 5 jaar. Bent u op zoek naar een leaseauto voor kortere periode, lees dan eens meer over onze shortlease.

Goedkoop Opel leasen

Elke maand selecteren wij enkele actiemodellen die worden aangeboden tegen een extra gunstige prijs. Daaronder vindt u ook regelmatig Opel leaseauto's. De aanbiedingen zijn stuk voor stuk uit voorraad leverbaar. Ideaal wanneer u op zoek bent naar een nieuwe leaseauto met een korte levertijd, of wanneer de prijs voor u belangrijker is dan de exacte uitvoering van de auto.

» Lease aanbiedingen