Mini Cooper lease

Ook zo’n mooie Mini Cooper leasen? Dan gaat er een wereld voor u open. Want deze compacte stadsauto met zijn karakteristieke uitstraling, is geheel te customizen in uw stijl.

Personal touch voor uw Mini

Klein maar fijn is hier het devies. Want u zult verrast zijn over de verschillende mogelijkheden die de Mini biedt. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit maar liefst dertien carrosseriekleuren, zeven interieuroppervlakken, vier ColourLines en wel heel veel accessoires.
Kortom, u kunt elk detail van de Mini naar uw hand zetten. Wat te denken van bijvoorbeeld verchroomde of hoogglans zwarte LED-verstralers? Zo krijgt uw Cooper niet alleen een krachtig en veilig grootlicht, maar ook een wel heel onderscheidende look. 
Airconditioning, mistlamp achter; het is allemaal standaard aan boord van deze stoere auto.

Opties Mini Cooper lease

En daarnaast kunt u kiezen uit tal van opties die uw Mini Cooper dat extra stukje comfort en cachet geven. Denk daarbij aan park assistance control, een achteruitrijcamera en een regen- en lichtsensor. Ook een dakspoiler, een glazen panorama dak, sportstoelen, navigatiesysteem etc. behoren tot de mogelijkheden.

Optiepakket Mini Cooper|

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Mogelijk is dan een optiepakket voor u interessant. Een voorbeeld: Het John Cooper works exterieur pakket biedt lichtmetalen wielen Track Spoke zwart 17 inch 7J × 17 20545, John Cooper Works achterspoiler in kleur dak, witte knipperlichten, John Cooper Works aerodynamica kit, Sportonderstel (optioneel), Performance Control en Exclusief - John Cooper Works instaplijsten.

Leasen van uw Mini 

En dan de financiën. Uw leasecontract moet transparant zijn. Want u wilt weten waar u aan toe bent. Total Car Lease selecteerde een aantal voordelige, heldere leaseconstructies. Variërend van operational lease tot private lease en van financial lease tot shortlease. Welke leasevorm voor u interessant is? Meer weten over een Mini Cooper lease? Daarover adviseren wij u graag in een vrijblijvend gesprek.

Total Car Lease

Betaal niet te veel voor uw leaseauto. Kies voor één van de aanbiedingen van Total Car Lease.

Neem contact op

Lease een Mini Cooper

Wilt u graag op korte termijn kunnen rijden in uw nieuwe lease auto?

Lease vandaag

Heeft u een vraag?

Mark helpt u graag verder! Bel naar 0546 - 72 99 99 of mail naar info@totalcarlease.nl.