Mini leasen

MINI: een fris en vooruitstrevend automerk met een sympathiek imago. Een merk dat bovendien blijft innoveren en de wereld zo nu en dan verrast met haar vooruitstrevende ideeën. MINI combineert nostalgie en modernisme en ontwerpt auto's waarmee u goed voor de dag komt. Gespecialiseerd in compacte modellen, maar het zal u verrassen hoe ruim en comfortabel een MINI eigenlijk aanvoelt! 

Total Car Lease is graag uw adres voor MINI leaseauto's. Voor alle modellen kunt u bij ons terecht: van de klassieke MINI tot ook de populaire Paceman, Countryman en Clubman. Ook voor een opvallende MINI Cabrio bent u bij ons aan het juiste adres.

MINI zelf stamenstellen

Uniek aan Total Car Lease is onze ongelimiteerde keuze in opties en accessoires. Vraagt u een offerte aan voor een MINI leaseauto, dan heeft u bij ons dezelfde uitgebreide keuze als bij de merkdealer. Laat ons weten welke wensen u precies heeft en wij doen u graag een op maat gemaakt voorstel!

 

 

 

Goedkoop MINI leasen

Elke maand selecteren wij enkele actiemodellen die te leasen zijn tegen een extra gunstig actietarief. Deze modellen zijn steeds vanuit voorraad leverbaar en kunnen dus ook binnen korte tijd bij u voor de deur staan. Is de levertijd en/of een lage prijs voor u belangrijker dan de exacte uitvoering? Neem dan een kijkje tussen onze lease aanbiedingen. Wellicht vindt u daar de MINI die u zoekt!

» Lease aanbiedingen

 

Overige leasevormen

Total Car Lease is niet alleen uw partner in full-operational lease voor de zakelijke markt. Via ons partnerbedrijf VWP Shortlease kunnen we u ook van dienst zijn als u op zoek bent naar een leaseauto voor de korte termijn. Tot slot kunnen onze medewerkers u ook een voorstel doen wanneer u op zoek bent naar financial lease of private lease.