Mercedes bedrijfswagen lease

De bedrijfswagens van Mercedes zijn niet meer weg te denken in het aanbod van bedrijfswagens. Mercedes heeft met de Mercedes Vito zelfs al de bestelauto van het jaar 2017 in handen. Deze prijs is niet nieuw voor de Mercedes Vito, vorig jaar mocht de Vito ook de eer opstrijken van bestelauto van het jaar. Naast de Mercedes Vito zijn de Mercedes Citan, Mercedes Sprinter en de Mercedes V-Klasse enorm bekende en populaire modellen. Lease dus snel een Mercedes bedrijfswagen en geniet van een comfortabele en solide bedrijfswagen.    

 

Bedrijfswagen leasen bij Total Car Lease

Total Car Lease maakt het u mogelijk om heel eenvoudig en snel een bedrijfswagen te leasen. U leased al een, volledig zelf samengestelde bedrijfswagen, in 4 stappen. Vraag een offerte aan en een van onze medewerkers maakt een maatwerk offerte voor u. Nergens voordeliger en een snelle en goede service zullen u helpen de juiste keuzes te maken.

Personenauto leasen

Bij Total Car Lease is het niet alleen mogelijk om bedrijfswagens te leasen maar het is ook mogelijk om personenauto's zoals de Mercedes A klasse en C klasse te leasen. Total Car Lease biedt u verschillende leasevormen. Van lange termijn lease tot aan korte termijn lease. Benieuwd naar welke acties Total Car Lease heeft? 

> Bekijk de acties hier