Mercedes leasen

De Duitse autofabrikant Mercedes-Benz behoeft natuurlijk geen toelichting. Het merk behoort tot de oudste automerken ter wereld en heeft door de eeuwen heen flink wat aansprekende wagens gebouwd. Het merk is degelijk, luxe en comfortabel en zodoende erg geschikt voor iedereen die veel kilometers maakt. Dat maakt Mercedes tot een populair merk onder zakelijke leaserijders. 

Total Car Lease is graag uw adres voor Mercedes lease. Wij kunnen u alle denkbare modellen leveren, waaronder de populaire Mercedes C-klasse, Mercedes A-klasse en de luxe S-klasse. Diverse modellen zijn ook leverbaar in hybride uitvoering en zodoende ook geschikt voor de milieubewuste automobilist. Dankzij een slim inkoopbeleid kunnen we de Mercedes C-350E nog leveren met de gunstige 7% bijtelling van 2015. 

Stel uw Mercedes zelf samen

Uniek bij Total Car Lease is onze ongelimiteerde keuze in opties en accessoires. U kunt uw Mercedes leaseauto dus volledig zelf samenstellen! Na ontvangst van uw aanvraag gaan onze medewerkers voor u aan de slag met een op maat gemaakt voorstel voor full-operational lease. Benieuwd naar onze tarieven en voorwaarden? Vraag dan vandaag nog een offerte aan.

CLA Shooting Brake

Mercedes CLA Shooting Brake

Vanaf€ 487p/m

24 uitvoeringen tonen Auto samenstellen

CLS Shooting Brake

Mercedes CLS Shooting Brake

Vanaf€ 1.022p/m

8 uitvoeringen tonen Auto samenstellen

GLE-klasse

Mercedes GLE-klasse

Vanaf€ 1.146p/m

8 uitvoeringen tonen Auto samenstellen

GLS-klasse

Mercedes GLS-klasse

Vanaf€ 2.466p/m

4 uitvoeringen tonen Auto samenstellen

Mercedes voor de laagste prijs

Elke maand selecteren wij enkele actiemodellen, die vanuit voorraad geleverd kunnen worden voor een extra laag maandbedrag. Zijn een lage prijs en/of een korte levertijd voor u van belang? Neem dan vooral een kijkje tussen onze aanbiedingen. Wie weet vindt u daar een goedkope Mercedes en leaset u voor de gehele looptijd van uw contract extra voordelig!

» Lease aanbiedingen

 

p.s. Uw Mercedes kan ook worden geleverd met een contract op basis van shortlease, financial lease of private lease.