Lexus leasen

Lexus streeft naar perfectie in ontwerp, techniek en comfort. Dat is duidelijk terug te zien in de fraaie, luxe modellen die standaard heel volledig zijn uitgerust. Deze luxedivisie van het Toyota-concern levert zuinige, duurzame en revolutionaire auto's met een representatief en aantrekkelijk aangezicht. Een Lexus is geschikt voor de zakelijke rijder die op zoek is naar een dynamische, betrouwbare auto die veel luxe uitstraalt.

Stel uw Lexus geheel zelf samen

Wilt u graag rijden in de ideale leaseauto? Bij Total Car Lease is het mogelijk! Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om de toekomstige leaseauto geheel zelf samen te stellen. Kies voor een luxe uitrusting of een speciaal interieur, de keuzes zijn voor u! Heeft u hulp nodig? Onze experts staan te allen tijde voor u klaar.

Goedkoop leasen

Bent u op zoek naar de nieuwste modellen met een lage bijtelling voor de beste prijs? Met onze actie deals bent u nergens voordeliger uit. De nieuwste modellen van gerenommeerde merken de meest scherpe lease prijzen vindt u bij Total Car Lease. Leasen was nog nooit zo goedkoop, de actieprijzen gelden voor de totale looptijd van uw leaseovereenkomst.

>> Bekijk hier al onze lease acties