Shortlease

Shortlease is de ideale oplossing wanneer u op zoek bent naar een leaseauto voor een korte termijn. U profiteert van alle voordelen van full-operational lease, maar dan voor een korte periode: contracten zijn al mogelijk vanaf een periode van twee maanden. Total Car Lease is onderdeel van VWP Shortlease en heeft zodoende jarenlange ervaring met kortlopende leasecontracten. 

Zakelijke shortlease: een goed idee voor u?

Shortlease is voor veel zakelijk rijders een ideale oplossing. Met kortlopende contracten loopt u geen enkel financieel risico. In talrijke situaties biedt een shortlease auto uitkomst. Bijvoorbeeld voor:

  • Medewerkers met een tijdelijke arbeidsovereenkomst
  • Bedrijven met een seizoensgebonden of fluctuerende vervoersbehoefte
  • ZZP’ers en startend ondernemers

Met shortlease profiteert u bovendien van de voordelen van een gewoon full-operational leasecontract: een vast bedrag per maand inclusief rente, verzekeringen, banden, onderhoud en vrije kilometers per maand biedt u zekerheid en transparantie. Elke maand ontvangt u een overzichtelijke BTW-factuur voor uw administratie. U weet precies waar u aan toe bent!

Shortlease aanbiedingen

Op zoek naar de beste prijs? Elke maand selecteren wij enkele actiemodellen die tegen een stuntprijs worden aangeboden. Daarmee weet u zeker dat u niet te veel betaalt. Het actietarief geldt gedurende de gehele looptijd van uw contract. Daarmee bespaart u honderden euro’s!

Is het voor u van belang dat uw shortlease auto snel geleverd wordt? Diverse actiemodellen zijn vanuit voorraad leverbaar en staan desgewenst binnen 24 uur bij u voor de deur. Want goede service? Dat is bij ons geheel vanzelfsprekend.

» Bekijk de shortlease aanbiedingen van VWP

Total Car Lease

Betaal niet te veel voor uw leaseauto. Kies voor één van de aanbiedingen van Total Car Lease.

Neem contact op

Vragen?

Bel tijdens kantooruren
(ma-vr: 09.00 -17.00 uur)
met de servicelijn

0546 - 72 99 99

Goedkope shortlease

Goedkope shortlease

VWP Shortlease is staat bekend om lage prijzen, uitstekende voorwaarden en altijd een groot aanbod. De scherpste prijzen vindt u tussen onze aanbiedingen. Al vanaf € 215,- per maand!

Aanbiedingen

Heeft u een vraag?

Mark helpt u graag verder! Bel naar 0546 - 72 99 99 of mail naar info@totalcarlease.nl.

  • Personenauto
  • Bedrijfswagen