Operational lease

Total Car Lease is specialist in operational lease met een contractuur van 24 tot 60 maanden. Daarbij staan wij bekend om onze uitgebreide keuze en flexibiliteit in automerken, modellen, uitvoeringen, opties en accessoires. Bij ons stelt u zelf uw eigen leaseauto samen! Vraag vrijblijvend een operational lease offerte aan voor de auto van uw keuze. Wij bieden u vervolgens een scherp tarief en uitstekende voorwaarden. 

Full-operational lease

Alle leasecontracten worden aangeboden op basis van full-operational lease. Dat betekent dat bijkomende kosten zoals verzekering, rente, banden, onderhoud, motorrijtuigenbelasting en afschrijving zijn inbegrepen bij het maandbedrag. Met een contract op basis van full-operational lease weet u precies waar u aan toe bent en voorkomt u verrassingen achteraf. U ontvangt maandelijks een overzichtelijke BTW-factuur voor uw administratie.

Lease aanbiedingen

Elke maand selecteren wij enkele actiemodellen die worden aangeboden tegen een extra scherp tarief. Deze auto’s zijn vanuit voorraaad leverbaar. Dat betekent dat u minder keuzevrijheid heeft dan wanneer u zelf een auto samenstelt, maar daarvoor ontvangt u een fikse korting op uw leasetarief! Deze lage leaseprijs is geldig gedurende de hele looptijd van uw contract. Zo bespaart u op jaarbasis al gauw honderden euro’s. Onze actieauto’s kunnen bovendien snel worden geleverd. Ideaal wanneer snelheid geboden is!

Afspraak is afspraak

Total Car Lease staat bekend om haar grote keuzevrijheid, scherpe prijzen en betrouwbare dienstverlening. Met ervaren medewerkers, een slim inkoopbeleid en een grote mate van flexibiliteit houden wij onze kwaliteitsstandaard hoog. Van ons kunt u verwachten:

  • Correcte en persoonlijke service;
  • Altijd een advies en offerte op maat;
  • Volop keuzevrijheid in uitvoeringen, opties en accessoires;
  • Wij houden ons woord; afspraak is afspraak!

Kies uw leaseauto

Stel zelf uw leaseauto samen! Kies hieronder voor het merk, brandstoftype of bijtellingspercentage van uw voorkeur en duik in ons leaseaanbod. Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van een leaseauto op maat? Kies hiernaast voor onze gunstig geprijsde actiemodellen of neem contact op met onze servicemedewerkers. Zij adviseren u graag over de verschillende uitvoeringen en opties.

  • Personenauto
  • Bedrijfswagen