Hybride of elektrische auto leasen

Een moderne auto met een lage bijtelling én goed voor het milieu? Kies voor een hybride of elektrische leaseauto. Lease prijsbewust bij Total Car Lease! Door onze scherpe prijzen kunt u milieubewust, voordelig én uiterst comfortabel de weg op. Wij leveren kwaliteitsauto's voor verschillende leasevormen. Zo hebben wij shortlease, operational lease, financial lease en private lease. Er zit dus gegerandeerd een aantrekkelijk deal voor u bij.

De laagste bijtelling

Als u graag een hybride of elektrische auto wilt kunt u profiteren van de laagste bijtelling. Zo hebben wij elektrische en hybride modellen met een lage bijtelling van slechts 4%. Neem eens een kijkje in ons assortiment om zo de meest comfortabele en milieuvriendelijke hybride en elektrische modellen te bekijken.

Alle merken leverbaar

Bent u op zoek naar een mooie hybride of elektrische auto van een specifiek merk? Wij leveren wat u zoekt. Neem een kijkje in ons ruime assortiment, gegarandeerd dat er een mooi model voor u tussen zit. Bent u geinteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Benieuwd naar al onze merken? Kijk dan hieronder.

Total Car Lease

Betaal niet te veel voor uw leaseauto. Kies voor één van de aanbiedingen van Total Car Lease.

Neem contact op

Het verschil tussen elektrisch en hybride

Elektrische en hybride modellen stoten veel minder CO2 uit en verminderen geluidshinder. Zo betaalt u geen wegenbelasting en bpm, u bespaart enorm op de kosten van brandstofverbuik, u heeft lagere onderhoudskosten en een lagere bijtelling.

Elektrisch

Het verschil is als volgt: een volledig elektrische auto rijdt op een batterij. De aandrijving komt vanuit een accupakket en een elektromotor.

Hybride

Bij een hybride auto wordt aangedreven door een reguliere verbrandingsmotor en een elektromotor. Een plug in hybride auto beschikt ook over een verbrandingsmotor en een elektromotor maar kan net als een elektrische auto opgelaten worden bij een oplaadpunt.

Twijfelt u of een elektrische of hybride auto geschikt is? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u een vraag?

Mark helpt u graag verder! Bel naar 0546 - 72 99 99 of mail naar info@totalcarlease.nl.

  • Personenauto
  • Bedrijfswagen