Financial lease

Financial lease is dé oplossing wanneer u wilt profiteren van de fiscale voordelen van een eigen auto. Financial lease is interessant voor ondernemers die graag ruimte overhouden om te ondernemen. Door het aanschafbedrag van uw auto te spreiden over de looptijd van uw contract spreidt u de kosten en houdt u ruimte over om te ondernemen!

Wat is financiële lease?

Bij financiële lease wordt de auto door een kredietverstrekker gefinancierd. De kredietverstrekker is alleen juridisch eigenaar, de kredietnemer is economisch eigenaar van de auto en profiteert daarmee van alle voordelen van een auto in eigendom. De auto mag worden geboekt onder de vaste activa op de balans en mag in vijf jaar volledig worden afgeschreven.

Voordelen van financial lease

  • Fiscaal afschrijven op de leaseauto
  • BTW over de aanschafprijs direct terugvragen
  • Beperkte aantasting van de liquiditeit van uw onderneming
  • Profiteren van rente- en investeringsaftrek

Onderdeel van het leasecontract zijn een vast maandbedrag met een vaststaande rente. Dat geeft u financiële zekerheid. Natuurlijk heeft u bij financial lease volop keuzevrijheid: u bent niet gebonden aan een standaard leaseaanbod, maar kiest zelf uw auto, model en uitvoering, opties en accessoires of schaft de auto via Total Car Lease aan. Aanpassingen doen aan de auto? Dat bepaalt u helemaal zelf.

Financial lease via Total Car Lease

Financiële lease is ideaal voor ondernemers die maximaal gebruik willen maken van de fiscale mogelijkheden zoals rente- en investeringsaftrek. Ook voor bijvoorbeeld startende ondernemers en VOF’s is financial lease een uitstekende keuze. Heeft u een auto op het oog en zoekt u financiering? Neem dan contact op met Total Car Lease. Met onze jarenlange ervaring weten we precies hoe u de meest gunstige deal sluit.

» Neem contact op

Of bel direct: 0546 - 72 99 99.

Operational lease en Shortlease

Financial lease is interessant voor ondernemers die willen profiteren van de fiscale voordelen van bedrijfsinvesteringen. Ook operational lease en shortlease kennen voordelen voor ondernemers. Zo is het financiële risico bij operational lease beperkt en zijn deze leasevormen ook geschikt voor een minder korte leasetermijn. Weet u niet zeker welke leasevorm voor u het meest geschikt is? Onze ervaren leaseadviseurs denken graag met u mee!

» Neem contact op met Total Car Lease

Total Car Lease

Betaal niet te veel voor uw leaseauto. Kies voor één van de aanbiedingen van Total Car Lease.

Neem contact op

Vragen?

Bel tijdens kantooruren
(ma-vr: 09.00 -17.00 uur)
met de servicelijn

0546 - 72 99 99

Heeft u een vraag?

Mark helpt u graag verder! Bel naar 0546 - 72 99 99 of mail naar info@totalcarlease.nl.

  • Personenauto
  • Bedrijfswagen