7 procent bijtelling

Wanneer een leaseauto niet alleen voor zakelijke ritten maar ook privé wordt gebruikt, ziet de Belastingdienst dit als inkomen in natura. De bijtelling is het percentage van de cataloguswaarde van de leaseauto dat de leaserijder betaalt ter compensatie van dit extra inkomen.

Ook in 2017 profiteren van 7% bijtelling uit 2015?

Een voordelige leaseauto zonder hoge maandelijkse kosten? De 7% bijtellingsklasse uit 2015 biedt dan uitkomst. Dit zijn (veelal hybride) auto's met een CO2-uitstoot van 1 tot 50 gram per kilometer.

Vanaf 1 januari 2017 betaalt u hiervoor 22% bijtelling. Dankzij slim inkoopbeleid hebben wij nog 7% auto's op voorraad. Profiteer van de bijtelling van 2015 en bespaar! Voor deze auto's geldt: OP = OP. De maximale leasetermijn is 5 jaar. Dat betekent dat u nog tot 2021 kunt profiteren van 7 procent!

Bij Total Car Lease bepaalt u zelf uw leasetermijn. U kunt bij ons terecht voor shortlease (2-24 maanden) en operational lease (24-60 maanden). Benieuwd naar ons actuele aanbod auto's met een lage bijtelling? Neem gerust contact met ons op.

7% bijtelling auto

7% leaseauto's uit voorraad leverbaar

Dankzij een slim inkoopbeleid kan Total Car Lease nog een aantal 7% auto's leveren. Deze kunnen vanuit voorraad worden geleverd, waardoor u nog tot 2021 kunt profiteren van de lage bijtelling! Deze auto's zijn bovendien nu beschikbaar tegen een extra gunstig actietarief én uit voorraad leverbaar! Maak direct gebruik van deze aanbiedingen, en neem direct contact op. OP = OP.

Total Car Lease

Betaal niet te veel voor uw leaseauto. Kies voor één van de aanbiedingen van Total Car Lease.

Neem contact op

Bijtelling

Wanneer een leaseauto naast zakelijke ritten ook voor privéritten gebruikt mag worden, ziet de belastingdienst dit als inkomen in natura. De bijtelling is een percentage van de cataloguswaarde van de leaseauto dat de leasenemer bij zijn inkomen moet optellen voor de inkomstenbelasting.

Lage bijtelling

Een auto met een lage bijtelling is gunstig voor de portemonnee. Over een auto met 7% bijtelling betaalt u nooit te veel voor privégebruik van uw auto. Bekijk ook:

Heeft u een vraag?

Mark helpt u graag verder! Bel naar 0546 - 72 99 99 of mail naar info@totalcarlease.nl.

  • Personenauto
  • Bedrijfswagen