Leaseauto's met 4% bijtelling

4 procent is de laagste bijtellingscategorie van Nederland. Hieronder vallen auto's zonder CO2-uitstoot (volledig elektrische auto's). Een milieuvriendelijke auto zonder uitstoot = gunstig voor uw portemonnee! Met een auto zonder bijtelling bespaart u al gauw duizenden euro's per jaar.

Auto zonder bijtelling?

Dankzij een slim inkoopbeleid kan Total Car Lease nog steeds auto's aanbieden met 0 procent bijtelling. Deze auto's zijn nieuw en uit voorraad leverbaar zo lang de voorraad strekt. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

» Lees meer over 0% bijtelling

Auto met 4% bijtelling leasen

Bij Total Car Lease kiest u zelf hoe u leaset. Wij bieden shortlease (2 tot 24 maanden), operational lease (24-60 maanden), financial lease en ook privé lease. Altijd geldt dat wij voor u op zoek gaan naar de beste deal. Bij Total Car Lease betaalt u nooit te veel!

Vind hieronder uw 4% auto van uw voorkeur. Kies naar eigen wens het merk, de brandstof en het bijtellingspercentage van uw voorkeur en bekijk ons uitgebreide aanbod. Neem bovendien altijd even een kijkje tussen onze lease aanbiedingen. Elke maand zijn enkele modellen vanuit voorraad leverbaar tegen een extra scherpe prijs.

Total Car Lease

Betaal niet te veel voor uw leaseauto. Kies voor één van de aanbiedingen van Total Car Lease.

Neem contact op

Bijtelling

Wanneer een leaseauto naast zakelijke ritten ook voor privéritten gebruikt mag worden, ziet de belastingdienst dit als inkomen in natura. De bijtelling is een percentage van de cataloguswaarde van de leaseauto dat de leasenemer bij zijn inkomen moet optellen voor de inkomstenbelasting.

Lage bijtelling

Een auto met een lage bijtelling is gunstig voor de portemonnee. Over een auto met 4% bijtelling betaalt u slechts minimaal voor privégebruik. Bekijk ook:

Heeft u een vraag?

Mark helpt u graag verder! Bel naar 0546 - 72 99 99 of mail naar info@totalcarlease.nl.

  • Personenauto
  • Bedrijfswagen