Lancia leasen

Het van oorsprong Italiaanse merk Lancia is onderdeel van de Fiat Groep. Lancia staat voor stijl en elegantie. De prachtige designs in combinatie met het streven naar maximale prestaties maken Lancia uniek. De liefhebbers weten waarover we het hebben!

Total Car Lease biedt u onder andere de Lancia Ypsilon en Lancia Voyager. De Ypsilon is een compacte stadsauto en toont Italiaans elegant. De Lancia Voyager is inmiddels een icoon en behoeft bijna geen toelichting: al meer dan 30 jaar geleden zag dit model het levenslicht en bood deze auto ook grote gezinnen met zijn drie zitrijen voldoende ruimte. Natuurlijk is het model in de loop van de jaren steeds aangepast aan de eisen en ontwikkelingen van de moderne tijd, maar ruimte, dat biedt de Voyager nog altijd.

Stel uw Lancia zelf samen

Kiest u voor de standaarduitvoering of stelt u uw Lancia liever geheel zelf samen? Dat bepaalt u zelf. Bij Total Car Lease heeft u alle keuzes in opties en accessoires die u bij de merkdealer ook heeft. In uw offerte-aanvraag geeft u ons uw wensen door. Daarna gaan wij voor u aan de slag met een persoonlijk en passend voorstel op basis van full-operational lease.

 

Goedkoop leasen

Total Car Lease is uw adres voor zakelijke full-operational lease vanaf 24 maanden. Behalve het volledig zelf samenstellen van uw leaseauto bieden wij u ook elke maand gunstige leaseaanbiedingen. Onze actiemodellen zijn vanuit voorraad leverbaar. Het actietarief geldt bovendien de gehele looptijd van uw contract.

» Bekijk leaseacties

Andere leasevormen

Total Car Lease is niet alleen uw adres voor zakelijke full-operational lease. Ook voor shortlease, private lease en financial lease kunt u bij ons terecht.