Jaguar leasen

De Britse autofabrikant Jaguar is wereldwijd bekend om haar luxe en sportieve modellen met een aansprekend en hoogwaardig design. Een Jaguar leent zich goed voor de zakelijk rijder die gaat voor luxe. De topklasse auto's zijn voorzien van revolutionaire eigenschappen en de standaard uitvoeringen van deze auto's zijn uiterst compleet. Total Car Lease kan u diverse modellen leveren.

Jaguar leaseauto zelf samenstellen

Uniek bij Total Car Lease is de ongelimiteerde keuze in opties en accessoires. U stelt uw Jaguar leaseauto volledig zelf samen en krijgt daarbij alle keuzevrijheid die u bij de merkdealer ook heeft. Na ontvangst van uw aanvraag, waarin u ook de kilometrage en looptijd zelf bepaalt, gaan wij voor u aan de slag met een passend voorstel. Onze full-operational lease tarieven zijn altijd inclusief bijkomende kosten zoals: rente, verzekering, onderhoud en vrije kilometers per maand. U kunt al bij ons terecht voor een zakelijk leasecontract met een looptijd vanaf 24 maanden. Vraag vandaag nog een offerte aan.

 

Alle leasevormen van Total Car Lease

Total Car Lease is een totaalaanbieder op het gebied van leaseauto's. Kiest u voor zakelijke operational lease, dan heeft u altijd keuze uit zowel het zelf samenstellen van uw leaseauto als uit onze uit voorraad leverbare actiemodellen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor financiering, shortlease en private lease.