Ford leasen

Eén van de oudste merken ter wereld heeft een uitgebreide historie en reputatie als het gaat om kwaliteit. Slim, betrouwbaar en comfortabel: dat is Ford. Het merk biedt een uitgebreide collectie modellen voor elk type automobilist: van bedrijfswagen tot stadsauto tot representatieve zakenauto. Ford is continu bezig om de nieuwste techologieën en ontwikkelingen door te voeren in haar design. Dat blijkt uit de innovatieve en bovendien comfortabele nieuwste modellen. Altijd populair onder zakelijke leaserijders zijn de Ford C-MAX, Ford Focus en Ford Mondeo, al dan niet als stationwagon. Als bedrijfsauto is de Ford Transit onverslagen.

Ford leaseauto zelf samenstellen

Total Car Lease biedt u de unieke mogelijkheid uw Ford leaseauto geheel zelf samen te stellen. U kiest niet alleen een model en uitvoering, maar heeft ook uitgebreide keuzes uit lakken, optiepakketten en accessoires. Deze auto bieden we u op basis van een full-operational leasecontract met een looptijd van 2 tot 5 jaar. Liever een ander contract? We stellen ons graag flexibel op en denken mee in uw wensen.
 

De mogelijkheden van Total Car Lease op een rijtje:

  • Zakelijke lease: stel zelf uw auto samen. Snel rijden? Kies dan voor één van onze aanbiedingen.
  • Shortlease: voor als een kort en flexibel contract de voorkeur heeft.
  • Financial lease: zelf eigenaar worden van uw Ford? We regelen graag de financiering.
  • Private lease: ook particulieren helpen wij graag aan een leaseauto voor de juiste prijs.

Een Ford voor de scherpste prijs en kortste levertijd?

Ook voor een goedkope leaseauto en een korte levertijd bent u bij Total Car Lease aan het juiste adres. Elke maand selecteren wij enkele actiemodellen die vanuit voorraad leverbaar zijn. Profiteren van de laagste prijs van Nederland én uw leaseauto snel bij de deur? Maak dan gebruik van onze lease acties. Op dit moment vindt u hier onder andere de Ford C-MAX en de Ford Fiesta.

» Lease aanbiedingen