Fiat lease

Een pittig Italiaans karakter, elegante, unieke designs en een luxe ervaring voor de automobilist is wat Fiat onderscheidt. Vooral op de compacte auto's heeft Fiat een bijzonder goede reputatie. Een Fiat als stadsauto of auto voor kortere afstanden betekent dat u altijd goed voor de dag komt. Total Car Lease kan alle Fiat-modellen leveren.

Fiat leasen bij Total Car Lease

Uniek bij Total Car Lease is uw ongelimiteerde keuze uit alle Fiat-modellen. U kiest niet alleen het model en de gewenste uitvoering, maar kiest bovendien desgewenst zelf uw lak, optiepakketten en accessoires. Zo stelt u zelf uw leaseauto samen, die u vervolgens geleverd krijgt met een transparant en betrouwbaar full-operational lease contract van Total Car Lease. Nieuwsgierig naar de Fiat van uw keuze? Vraag vandaag nog een offerte aan. 
 

De mogelijkheden van Total Car Lease op een rijtje:

  • Zakelijke lease: stel zelf uw auto samen. Snel rijden? Kies dan voor één van onze aanbiedingen.
  • Shortlease: voor als een kort en flexibel contract de voorkeur heeft.
  • Financial lease: Als u graag zelf eigenaar wordt van de Fiat, regelen wij uw financiering.
  • Private lease: ook particulieren helpen wij graag aan een leaseauto voor de juiste prijs.

Fiat lease aanbiedingen

Wilt u uw Fiat leaseauto graag snel geleverd hebben, of is een scherpe prijs voor u belangrijk? Wij beschikken steeds over een gevarieerd aanbod modellen dat vanuit voorraad leverbaar is. Deze auto's worden steeds aangeboden tegene en extra scherp actietarief. Is de prijs en/of levertijd voor u belangrijker dan de uitvoeringen en opties? Bekijk dan snel of de Fiat van uw keuze toevallig tussen onze aanbiedingen staat. Maak dan gebruik van onze aanbieding op bijvoorbeeld de Fiat 500.

» Lease aanbiedingen