BMW x1 lease

Op zoek naar het ‘wow-effect?’ Dan is de BMW x1, de krachtpatser onder de BMW’s iets voor u. Met deze robuuste in stijl vormgegeven SAV (Sports Activity Vehicle) kunt u iedere uitdaging aan. De grote wielbasis is kenmerkend en met de hoge zitpositie voelt u zich de koning te rijk. 

Interieur kiezen voor de BMW x1 lease

Eenvoudig de bekleding aanpassen bij de BMW x1? Natuurlijk kan dat! Een van de opties is bijvoorbeeld een geperforeerd lederen ‘Dakota’ in vele kleuren. En wat denkt u van allweather automatten? Handig voor de Nederlandse seizoenen… Voor uw passagiers hebben wij speciale klaptafels voor de stoelen achter en voor u mag een sportstuurwiel natuurlijk niet mag ontbreken in deze SAV! 

Kies uw eigen exterieur voor de BMW x1

U houdt niet van wit? Geen probleem. Want u kunt kiezen uit diverse (metallic) lakken. En voor deze stoere bolide kunt u het plaatje compleet maken met licht metalen wielen, sneeuwkettingen en zomer- of winterbanden. Uw welverdiende vakantie is nog plezieriger met een dakdraagsysteem, glazen panoramadak en koplampsproeiers. 

Financial lease voor uw BMW x1 lease

Mocht u kiezen voor deze auto, dan is financial lease misschien een perfecte keuze! Voor de ondernemer die graag ruimte overhoudt om te ondernemen. Bij deze vorm van leasen wordt het aanschafbedrag van uw auto gespreid over de looptijd van uw contract. De auto wordt door een kredietverstrekker (juridisch eigenaar) gefinancierd, maar u profiteert van alle voordelen van een auto in eigendom.

Wij zijn sterk in elk merk!

Veelzijdig en flexibel, tegen gunstige leasetarieven. Kom gerust eens langs voor een persoonlijk gesprek, wij nemen graag de tijd de auto te zoeken die past bij uw situatie. Uiteraard met een compleet leasecontract voor jarenlang rijplezier. Of bent u er al uit en kiest u voor een BMW x1 lease? Een voortreffelijke keuze. Uw leasecontract op maat ligt spoedig voor u klaar.

Total Car Lease

Betaal niet te veel voor uw leaseauto. Kies voor één van de aanbiedingen van Total Car Lease.

Neem contact op

Lease een BMW x1

Wilt u graag op korte termijn kunnen rijden in uw nieuwe lease auto?

Lease vandaag

Heeft u een vraag?

Mark helpt u graag verder! Bel naar 0546 - 72 99 99 of mail naar info@totalcarlease.nl.