BMW 3 serie lease

Voor nog meer puur rijplezier hoeft u niet verder te zoeken. Met onze BMW 3 serie in wel 34 uitvoeringen in de lease gaat dat helemaal lukken. De BMW serie Sedan is wendbaarder en dynamischer dan ooit. Nog nooit was autorijden zo ontspannen. Een ruim interieur met veel opbergmogelijkheden. En wat dacht u van de bagageruimte…flexibel te gebruiken en makkelijk te openen zonder aanraking (smart opener).

De BMW 3 serie, een koning op de weg

Een uiterst gebalanceerde gewichtsverdeling, tevens aandrijving via de achterwielen en een krachtige en efficiënte benzine- of dieselmotor zorgen voor uitstekende prestaties bij een laag verbruik. 

Welke BMW mag het zijn?

Of u nu gaat voor de BMW 318i, 320d of 335d, deze Sedan serie van BMW is een prachtige, zowel zakelijk als privé, bolide met voortreffelijke rijeigenschappen. Wist u dat u kunt kiezen voor diverse optiepakketten? In een aantal modellen zit ons lichtpakket en opbergpakket standaard in de leaseprijs. Ieder model heeft zijn eigen optiepakketten, eenvoudig aan te vinken op onze website. Houdt u van elektrisch verwarmde voorstoelen? Dan is ons comfort pakket precies wat u zoekt.

BMW 3 serie ook geschikt voor zakelijke shortlease

Wij bieden voor de zakelijke rijder tevens een kortlopend contract met geen enkel financieel risico. Zakelijke shortlease is ideaal indien u een tijdelijke medewerker in dienst heeft of is uitermate geschikt voor een zzp’er. Met een vast bedrag per maand, inclusief rente, verzekeringen, banden en onderhoud en bovenal vrije kilometers, kunt u zonder zorgen op weg.

Dé perfecte BMW voor u

Wij helpen u graag in de zoektocht naar de perfecte auto. Misschien ziet u door de bomen het bos niet meer en heeft u behoefte aan een persoonlijk advies. Ons team van specialisten staat voor u klaar om u een eerlijk en gedegen advies te geven over het leasen van een BMW 3 serie. 

Total Car Lease

Betaal niet te veel voor uw leaseauto. Kies voor één van de aanbiedingen van Total Car Lease.

Neem contact op

Lease een BMW 3 serie

Wilt u graag op korte termijn kunnen rijden in uw nieuwe lease auto?

Lease vandaag

Heeft u een vraag?

Mark helpt u graag verder! Bel naar 0546 - 72 99 99 of mail naar info@totalcarlease.nl.