BMW 1 serie lease

Liefhebbers van BMW kunnen hier zeer goed terecht. U kunt bij ons 42 modellen van de BMW 1 serie leasen. De BMW zorgt altijd voor een buitengewone rijbeleving en is als premium merk een van de meest gewilde zakelijke auto’s. Dit zeer compacte en goedkopere model van BMW is een uiterst betrouwbare en sportieve auto met een vooral moderne uitstraling.

Nieuwe BMW serie 1 rijden?

Met zijn herkenbare nierengrille en prachtig vormgegeven lampen is de BMW 1 serie een genot om in te rijden. Of u nu kiest voor 3 of 5 deurs, benzine of diesel, bij ons kan het allemaal.

BMW 1 serie zelf schakelen of liever een automaat

Via onze website maakt u eenvoudig en snel een keuze uit diverse modellen handgeschakeld of automaat. Rijdt u zakelijk lange ritten? Dan is een automaat misschien een uitkomst. Wilt u liever zelf schakelen of een semischakel automaat in diesel of benzine uitvoering? Van 1.5 liter motorinhoud tot aan 2 liter motorinhoud, de standaard opties van iedere BMW 1 serie zijn al zeer compleet. Van Cruise Control tot Traction Control en van getint glas tot airconditioning. 

Comfort vanzelfsprekend 

De standaard opties per model zijn al zeer compleet, maar wilt u toch nog extra opties? Geen probleem, alleen al bij Comfort kunt u kiezen voor diverse extra’s zoals zonneschermen, ontgrendeling en vergrendeling van de portieren zonder sleutel. En met de speciale kledinghanger voor lange zakelijke ritten blijft uw colbert in perfecte staat. Gaat u naast de zakelijke lease ook met de auto op vakantie? Denk dan eens aan een dakbox of fietshouder of BMW caravanspiegels. 

Total Car Lease ook voor BMW 1 serie

Onze naam is niet voor niets TOTAL CAR lease. Wij bieden u o.a. full-operational lease zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Duidelijk, helder en iedere maand een overzichtelijke btw-factuur voor uw administratie. Geen kleine lettertjes, gewoon simpel. Natuurlijk kunt u de BMW 1 serie ook privé leasen. Privé leasen biedt u belangrijke voordelen en we stellen geen eisen aan het aantal schadevrije jaren of uw leeftijd. U kunt het contract tussentijds afkopen. Kortom: u weet precies waar u aan toe bent.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de BMW 1 serie, of zijn er onduidelijkheden? Kom langs voor een leasecontract op maat. Wij staan voor u klaar!

Total Car Lease

Betaal niet te veel voor uw leaseauto. Kies voor één van de aanbiedingen van Total Car Lease.

Neem contact op

Lease een BMW 1 serie

Wilt u graag op korte termijn kunnen rijden in uw nieuwe lease auto?

Lease vandaag

Heeft u een vraag?

Mark helpt u graag verder! Bel naar 0546 - 72 99 99 of mail naar info@totalcarlease.nl.