Renault Mégane Estate

Dat stationwagons populair zijn in Nederland is geen geheim. Maar wist je dat maar liefst 80% van de kopers voor de station-variant van de Renault Mégane kiest? Tijd om deze auto onder de loep te nemen.

Smaakvol design Renault Mégane Estate

De Renault Mégane Estate heeft een herkenbare uitstraling dankzij de C-vormige LED dagrijverlichting aan de voorkant en de LED achterlichten die vrijwel de gehele achterkant bekleden. De binnenkant van deze stationwagon is strak en modern ingericht, waarbij er gebruik is gemaakt van zachte materialen. De handige extra’s, zoals tassenhaken en slimme bergruimtes zijn bruikbare mogelijkheden die in veel situaties van pas komen. Deze auto is standaard uitgevoerd met onder andere Traction control, navigatie, Automatic Climate Control en cruise control. Bekijk alle standaard opties van de Renault Mégane Estate.

Renault Mégane Estate interieur en multimediasysteem

Touchscreen multimediasysteem

De Renault Mégane Estate is uitgerust met een R-Link 2 multimediasysteem, welke eenvoudig via een touchscreen interface te bedienen is. Het systeem werkt zoals je gewend bent van je smartphone: je kunt hem besturen met veegbewegingen en zelfs inzoomen en uitzoomen met twee vingers is mogelijk. Via het touchscreen scherm is het mogelijk om verschillende zaken te regelen, zoals het instellen van je radiozender en het kiezen van de juiste rijmodus voor jouw trip: standaard, eco, sport, comfort of een persoonlijk gekozen modus. Je leest vanaf dit scherm ook de huidige status van je auto, zoals de beschikbare hoeveelheid brandstof en de afstand die je hier nog mee kunt rijden.

Royale ruimte in de Renault Mégane Estate

Ten opzichte van zijn voorganger is de wielbasis met 9 mm gegroeid. Dat zorgt vooral achterin voor meer beenruimte. Deze stationwagon is zowel voor- als achterin geschikt voor langere mensen. Met een flinke kofferbak van 580 liter en een indrukwekkende maximale laadlengte van 2,77 meter is er voldoende ruimte om spullen mee te nemen. Voor het platleggen van de achterbank hoef je gelukkig zelf geen moeite te doen dankzij de One-touch folding achterbank.

Renault Mégane Estate royale kofferbak

Renault Mégane Estate leasen

Ben je op zoek naar een sportieve leaseauto die comfortabel rijdt? Dan is deze stationwagon een goede optie. Je least hem bij Total Car Lease al vanaf €379,- per maand. Bekijk de verschillende mogelijkheden in ons leaseoverzicht van de Renault Mégane Estate.

  • Personenauto
  • Bedrijfswagen