Renault Mégane Estate

Dat stationwagons populair zijn in Nederland is geen geheim. Maar wist je dat maar liefst 80% van de kopers voor de station-variant van de Renault Mégane kiest? Tijd om deze auto onder de loep te nemen.

Lees meer

Wintercontrole voor auto's

De winter komt eraan en dat betekent dat u op uw hoede moet zijn wat betreft het weer. De wegen kunnen opvriezen en er kan winterse neerslag vallen. Bereid je goed voor en laat een winterse controle voor uw auto uitvoeren.

Lees meer

Het nieuwe ‘krabben’, stekker trekken.

Met de enorm gestegen populariteit van de elektrische auto’s (cijfers Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) heeft er ook een verschuiving plaats gevonden. Steeds vaker lezen wij op het internet meldingen van vast gevroren stekkers.

Lees meer

Auto leasen of kopen?

Doorgaans zal bijna iedereen u vertellen dat zelf een auto voor de zaak kopen goedkoper is dan leasen. Toch is dit niet altijd waar. Gezien de lage rentestand is het verstandig om dit tegen elkaar af te zetten.

Lees meer

Ergernissen in het verkeer

Auto rijden is een van de leukste dingen die je kan doen. Althans, dat vinden wij. Maar autorijden heeft ook zo zijn nadelen. Wanneer jij vaak op de weg zit kom je her en der situaties tegen die je verstelt doen staan. Er gebeuren rare en gekke dingen wanneer je regelmatig op de weg zit. Deze gebeurtenissen maken je af en toe aan het lachen. Maar het grootste gedeelte van de tijd zorgen deze gebeurtenissen voor grote frustraties.

Lees meer

  • Personenauto
  • Bedrijfswagen